fredag 23. oktober 2009

"Uten støttehjul"

Bilde av eldstemann som syklet uten støttehjul for første gang=) Såå stolt. Dette var den første LO'en jeg laget på papirfesten i Stavanger forrige helg=)
torsdag 22. oktober 2009

"Gode runde bollekinn"

Inne på CasaKreativ.no har de en konkurranse gående om å lifte en bestemt LO av Lula, her er min løsning på oppgaven=)
onsdag 21. oktober 2009

"Dypt konsentrert"

En fargerik LO fra meg denne gang, denne er laget på papirfesten til en skisse vi fikk utlevert ved ankomst.

tirsdag 20. oktober 2009

STM sang # 21 "dine øyne lyser mot meg"

I helgen var jeg deltager på Papirfesten i Stavanger, med meg hadde jeg alle utfordringene til STM, skissedilla, scrapphuset mm og jeg fikk laget 6 (nesten 7) LO'er. Her er min løsning på "Juba juba"
STM-Norge bonus "Jeg burde ikke"

Her hjemme går det i 100 hele dagen, jeg har en aktiv 3 (snart 4) åring og en liten jente på 9,5 mnd med mark i rumpa. Jeg bare måtte scrappe denne LO'en til "jeg burde ikke" for den passet perfekt til nåtidens aktivitet nr 1, nemlig å bestige denne krakken et titalls ganger om dagen. Hun er en klatremus uten like, og hvis jeg sier hun tok sitt første skritt noen dager før 8 mnds dagen så skjønner dere hvor landet ligger.
Vår aller første Gjestedesigner/Kursholder er nå ute=)

Marianne Hope er vår første Gjestedesigner/Kursholder inne hos TJSC

Hun utfordrer oss og leserne til å benytte maskeringstape og fettstifter, en utrolig kul kombinasjon. Her ser dere mitt DT bidrag.

Rammen og sommerfuglene er laget med denne teknikken.
Prøv deg du også=)

mandag 19. oktober 2009

STM-Norge # 20 "Gode venners lag"

En LO av min mor og hennes beste venninne, Norma=)
søndag 18. oktober 2009

Skissedillaskisse # 29 "dine mange uttrykk"

Har prøvd meg på en overlay LO (fra hambly) Er minstejenta sin første dag i barnehagen og hun storkoste seg=)
fredag 16. oktober 2009

"Frykten for det ukjente"

Extra Cute 2 er nå ute inne hos oss hos "That's just so cute"

Oktober er måneden for Halloween, og den 31. risikerer mange å få utkledte barn på døra som med skumle planer tilbyr "knask eller knep". Tradisjonen er nok ikke like utbredt her til lands som i feks USA, og derfor har vi gjort vår egen vri, inspirert av forrige nummer av Creative Keepsakes:

Hva er du er redd for?

Er det mørket? Fugler? Å ikke se bunnen når du er ute og svømmer? Framtiden? Ting du burde gjort, ting du ikke burde gjort? Som vanlig er det bare å bruke fri fantasi - vi gleder oss til å se hva dere kommer opp med; LOer, kort, gaveesker, fyrstikkesker, kalendre.. :)

Mitt DT bidrag denne gang ble av et bilde jeg fant på nettet av et angivelig spøkelse.
Jeg er av dem som synes slike ting er fasinerende, men blir mer skremt enn opphisset når man snakker om slike ting, har følt masse på kroppen og vet det finnes=)
Sleng deg med du også, fristen for denne er 01.11.09 kl 23.59

onsdag 7. oktober 2009

CASA produktkonkurranse OKTOBER

Bildet er av eldstemann på snart 4 nå rett før høsten slo til for fullt.

Har benyttet ark fra ukjent produsent, hvit bazill bak bildet som er svertet med rød chalck.
Har sprayet med rød og orange glimmermist. Har laget en stjerne bak bildet ved hjelp av brads og sytråd. Har limt en del frysetape bak bildet som er sverta med rød chalck. Dottie ann i to forskjellige farger er benytta som ramme rund teksten og "KUL" er klistremerker fra ukjent produsent hvor jeg har rabla litt på med sort penn for å få en litt tøffsøndag 4. oktober 2009

Årets første julekort=)

Da var årets første julekort endelig i boks, får bare håpe trenden fortsetter, hehe. Er ikke særlig glad i å lage kort da jeg ikke helt får det til. Men jeg kan ihvertfall si at jeg prøver=)

Tid for å lage kort (STM) "Min venn"

Mitt andre bidrag denne helgen.

Dette kortet har jeg laget til en venninne som egentlig bor i Bergen, men som nå bor 1 år i Oslo for at samboeren skal fullføre siste året på politihøyskolen. Jeg vet hun lengter veldig hjem, og jeg håper dette kortet kan gi henne en liten opptur=)Har benyttet krepp papir som en ramme rundt bildet=)

fredag 2. oktober 2009

Tid for å lage kort (STM) "Et smil til deg"

Inne hos STM feirer de at det er USA National Card Making Day imorgen=) I den anledning vil de at man skal lage et kort til en som betyr noe for en.

Jeg har valgt å lage dette kortet til min mor, en som betyr veldig mye for meg. Ser at hverdagen ikke strekker til, at man ikke får så mye tid med dem man er glad i som man skulle ønsket, så her er en liten oppmuntring til henne i en travel hverdag.

torsdag 1. oktober 2009

So cute 2 inne hos TJSC

Mitt DT bidrag til utfordring 2 (Gjenbruk) inne hos "That's just so cute"Har benyttet en stoffbit med frynser fra et gammelt sjal, blomst fra en gammel hårklemme, Mariell sitt armbånd fra fødselen i tag'en, rosa sjablonglignende ting som ble kjøpt på en blomsterbutikk i fjor.

Hiv dere på, fristen er 25 Oktober=)