søndag 31. januar 2010

Skissedillaskisse # 44 "Kosestund"

For få dager siden klarte jeg å fange disse flotte bildene av far og datter, de har en utrolig fin kjemi når hun førts har ro i rompa.




Detalj bilde



Detaljbilde

søndag 24. januar 2010

Cute tips # 2 er ute hos TJSC

Da er vi klare for vår andre Cute tips! Denne gangen vil vi se hjemmelagde blomster. Oppgaven er altså å lage blomster av ting man har hjemme. Her står du fritt til å bruke alt av material du måtte ønske, papir, tekstil, platikk, aluminiumsfolje,bakepapir eller klippe ut mønster og pynte til. Det eneste krav vi har er at det skal være blomst. Vi i designteamet har funnet fram både papir og heklenål og puncher og laget våre egne blomster som kan pryde våre prosjekter.







Materialliste:

Aluminiumsfolie i bunn
En runding med hvit tyll
En runding med sort tyll
1 stk utstansa bølgepapp fra retro punch
2 typer bånd
Bit fra duk/løper
Pyntestener
Bling i midten fra Prima=)

Trykk på tittel og sleng deg på=)

tirsdag 19. januar 2010

Bursdagsbonus hos STM

Disse bokstavene ble laget til en kollega i anledning at hun skulle lage en bleiekake til en venninne til en babyshower, jeg ante ikke hvordan jeg skulle gå frem, men endte opp med bokstaver på denne måten. (feire nytt liv)




Bokstavene er sprayet med 2 forskjellige typer glimmermist.

fredag 15. januar 2010

Ny "She's so cute" inne hos Thats's just so cute=)

Mitt DT bidrag denne gangen ble kun forsiden på albumet, det har gått i ett med sykdom og det som er i det siste, så jeg rakk desverre ikke noe annet.
Dette skal bli albumet om yngstefrøkna sitt første år=)




Vi har fått besøk av fantastiske Mona som GD inne hos oss denne gang, og hun lager de lekreste skatter i alle regnbuens farger, vi i DT og dere der ute blir utfordret til å lage et minialbum og en lekker RAK vil en heldig vinner stikke av med=)

søndag 10. januar 2010

Skissedillaskisse #41 "På 2 hjul"

Jeg har vært utrolig treg med scrappinga i det siste, er rett og slett inne i en fryktelig tørke, men i dag fikk jeg div ideèr ramlende ned i hodet, så da MÅTTE jeg prøve meg på skisse #41 hos skissedilla (HegeAL som har laget denne)



Eldstemann prøvde seg på sykling uten støttehjul i fjor, han var litt for opptatt med å se rundt seg, så en del knall og fall ble det, men tilslutt klarte han å trø en liten runde uten problemer.




Bildet er tatt litt på skrå for å se litt detaljer bedre.




Utstyr:

hvit bazill
malt med gesso og tim holtz maling
bølgepapp
grå glimmermist som er sprayet over stjerner
knappe brads
stifter
hamp
tags
aluminiumsfolie
thickers
dottie ann
symaskin søm
hjørne brads

fredag 1. januar 2010

Årets første utfordring er nå ute=)

Vi er nå gått inn i 2010 og man har tilbakelagt nok et år, jeg synes tider flyr og med barn i hus merker man det godt. Eldstemann er nylig blitt 4 år og minstefrøkna er blitt 1 år, sånn merker jeg at tiden bare suser forbi.

Inne hos "That's just so cute" har vi lagt ut årets første utfordring som nettopp går på dette med nytt år, nye ting osv. Her er det jeg laget som DT bidrag=)

Eldstemann fikk sine første ski til 4 års dagen og var sååå stolt