torsdag 25. februar 2010

CasaRunway # 2 "Vennskap er livets poesi"

Da er 2 runde av CASArunway over. Og oppgaven denne gangen var:

Stempel: skal brukes på denne Loen. Det er noe som er på tur mer og mer inn i layout verdenen. Bruk de som endel av bakgrunnen eller som endel av pynten på LOen. Du kan bruke blekk, maling eller Gesso til å stemple med og selvfølgelig bruk hvilke stempler du vil.
Transparent: overlay/transparent skal også brukes..... som feks Hambly ScreenPrints, Primas transparentsies og lignende. Disse kan enten brukes som en del av bakgrunnen eller som utklipte elementer på Layouten.
Chipboard: som for eksempel Alfa's, figurer, tags eller swirler skal være på LOen. Antall chipboard er ikke viktig. Men det skal være synlig at chipboard er brukt.
Håndsøm/maskinsøm/Faux søm (Faux = falsk tror jeg det blir rett oversatt) Hvor du vil sy er helt opp til deg. Lek og ha det gøy.Og til slutt BLOMSTER!! Fem forskjellige typer blomster skal brukes på denne (ULIKT UTTRYKK, sånn som i en blomsterhage, forskjellige arter med blomster)
Liker dere å stæsje så kan dere selvfølgelig ha enda flere elementer på LOen. Men alle nevnt ovenfor skal være med.

Og her er min layout.

fredag 19. februar 2010

CasaRunway # 1 "Ost er pop"

Ja, jeg er alltid like treg med å oppdatere bloggen, så her er det intet unntak *huff*
oppgaven lød som følger:

Vi skulle lage en LO i cluster stil, minst seks knapper i minst fire ulike farger, tre ulike fonter i overskriften, journaling på minst 20 ord, tydelig bruk av mist OG bli inspirert av fargene gul, rosa, sort og turkis -Og her er resultatet!

mandag 15. februar 2010

She's so cute - Marianne er hos oss nå=)

Og hun er en mester på guttekort (eller i det hele tatt det hun lager)
og vi har vært så heldig å få henne som GD hvor hun utfordret oss, og nå dere, til å lage et guttekort til en gutt i barneskolealder og det SKAL være brukt stiftemaskin på, ellers ingen krav. Her er mitt DT bidrag denne gang:

lørdag 6. februar 2010

Extra cute 5 er nå ute hos TJSC

Denne gangen er det embossing som gjelder hos oss. Dere kan velge helt fritt, men det skal være et spor av embossing. Man kan gjøre så mangt med dette fantastiske pulveret. Dere kan få litt insprasjon fra oss jentene.

Embossing er en teknikk som gir opphøyde stempelmotiver. Teknikken krever litt mer arbeid og utstyr, men det gir motivet en helt ny dimensjon.

Her er mitt DT bidrag denne gangen. Har brukt klar embossing på bakgrunnen og stemplet med lysekrone for å gi en disko effekt, men dette kom dårlig med, så da brukte jeg grønn embossing rundt teksten istedet.

mandag 1. februar 2010

So cute 6 er ute hos TJSC

Love is in the air- det finnes virkelig mange typer kjærlighet, og en av dem er søskenkjærlighet. Jeg husker jeg var svært nervøs når vi ventet nr 2, hvordan ville Sebastian reagere! Det gikk virkelig over all forventning, han inkluderer henne i lek og viser henne flere ganger for dagen at han bryr seg veldig om henne. Men når det kommer til akebrettet så er han ikke så veldig glad for å dele, så da måtte jeg lage en LO om søsken "kjærlighet"=) Fristen på denne er satt til 25.02.10 kl 23.59 bli med da vel=)