fredag 15. oktober 2010

She's so cute # 7 "med hodet hevet"

Det var endelig tid for nok en gjestedesigner inne hos oss (TJSC), fantastiske Grethe takket ja=)

OPPGAVEN LYDER SOM FØLGER: Lag en LO der pynten du bruker gjenspeiler den historien du ønsker at LOen skal fortelle. Og skulle du være en kortlager, så lag et kort der pynten viser hvem som skal få det!

Mitt DT bidrag denne gang er av minstemann som øver på å holde hodet oppe i mageleiet, ikke like enkelt alltid som dere sikkert ser, men synes han er kjempeflink (har fått skryt av kiropraktoren)

Så folkens, hiv dere rundt og send inn MASSE bidrag så er det kanskje du som stikker av med gevinsten Grethe har satt sammen=)

AS # 8 "to have and to hold"

Imorgen skal jeg på fest til et vennepar som giftet seg for noen år siden, men siden de ikke fikk holdt fest den gangen (hun var høygravid og dags ventende) så valgte de å gjøre det nå. Så da må jeg nesten lage et kort (selvom jeg heller sjeldent lager slike)

Oppgaven fra AS lyder som følger:

"Ribbons, and lots of´em!"
Dere kan som vanlig lage hva dere vil, kort, LO, esker osv.
Det du lager MÅ inneholde MINST 3 forskjellige bånd av noe slag.
Dette kan være alt fra vanlig silkebånd, sheer, ricrac, pompoms, blonder osv.

søndag 10. oktober 2010

SR # 2 - Sparekassen "Opp å stå"

Ja, da var utfordring nr 2 sluppet inne hos Scrapperiket. Her ville de se minst en hjemmelaget blomst på prosjektene. Jeg valgte å lage en blomst av tyll i forskjellige farger med en "diamant" oppå, og denne fikk faktisk slør også, hihi.
Dette er Mariell når hun akkurat hadde lært seg å gå, i en alder av 9 mnd. Siden den gang har det gått i ett, men det er jammen meg kjekt å følge henne på veien=)

fredag 8. oktober 2010

KK2 fargepalett + skisse "Kom Ebassian"

Ja, her går det unna, så nå har jeg prøvd meg for første gang hos KK også=) Bildene er av de to eldste som følger hverandre i tykt og tynt. De er som erteris.
Her ser dere Mariell som rekker ut handa til storebror for å hjelpe, derav tittelen "Kom Ebassian" som hun så entusiastisk roper til ham=)En liten detalj som kanskje ikke sees så lett, et ghost hjerte spraya med glimmermist=)


Her er fargepaletten og skissen man skulle følge=)

AS # 7 skisse "En mors kjærlighet"

Har laget min første LO til en av AS sine utfordringer, å scrappe etter en skisse, denne kan vri og vendes på så lenge man ser utgangspunktet=)


Her er skissen man skulle følge:)

torsdag 7. oktober 2010

SR # 1 "Side"

En ny utfordringsblogg er åpnet og jeg fikk utrolig lyst til å delta på deres første utfordring, "Malingsspannet".
Jeg har benyttet brun maling bak alle lagene, stempelpute på arkene + gul og brun glimmermist her og der. Bildet er av min mor sin type og sønnen hans=)


lørdag 2. oktober 2010

Skissedilla # 79 "Høye toner"

Det er så herlig å scrappe når humøret er der, og her er resultatet av en kanonflott helg. Jeg kjenner meg glad og fornøyd om dagen, men det var ikke mini på disse bildene, hehe.Her er skissen man skulle følge denne gang=)

fredag 1. oktober 2010

So cute # 14 - hverdagsbilder "lage kake" TJSC

Vi er kommet til 01 Oktober alt og vi i TJSC ønsker nå å se prosjekter som inneholder hverdagsting. (tilbake til hverdagen)

Jeg har valgt å scrappe en LO med bilder av minstejenta som koser seg i hagen hos en bekjent. Håper dere slenger dere på=)

Denne har jeg kost meg skikkelig med, er så lenge siden jeg har scrappet at det er pinlig, men håper det blir mer tid til det fremover, merker at det er travelt som 3 barns mamma ja.