søndag 28. november 2010

Juleextra del 3-TJSC

Denne gangen vil vi altså at dere skal lage noe å ha julesnop i! Det kan være kurver, esker, poser, pynteglass, telyskort med noe annet enn telys i kanskje.. ;) Dette er nok ikke utfordringen for scrapperne der ute som helst lager LOer, men vi vil godta LOer med snop på! :D

Her er mitt DT bidrag denne gang=)

søndag 14. november 2010

Juleextra del 1 hos TJSC

Vi har valgt å ha årets JuleExtra i 3 deler, de kommer fortløpende fremover med ca 1 ukes mellomrom, alle 3 har frist 5. desember.

Her er mitt DT bidrag=)

mandag 8. november 2010

Scrappehuset~sinsstemning "Harmonisk"

Jentene i scrappehuset ønsker at man skal scrappe noe som inneholder en sinsstemning.
Dette bildet av Mariell gir meg en følelse i hjertet som ikke kan beskrives. Et øyeblikk i livet hennes hvor verden gjerne står stille og hun undrer seg på sin egen fantastiske måte.
Å få frem den riktige harmonien i dette bildet var ikke enkelt, men føler jeg fikk det til tilslutt=)


SR # 6~Glitter "Eg e ædi mamma"

Scrapperiket har en utfordring gående hvor man skal benytte glitter på prosjektet sitt, jeg har valgt å benytte glitterlim oppå to av bladene på LO'en min.
Bildene er av Mariell (min mellomste) som sier "Jeg er ferdig mamma" på sin egen nusselige måte=)

torsdag 4. november 2010

Skissedillaskisse # 84 "Grimaser"

Nok en skisse hos skissedilla, jeg bare DIGGER den utfordringsbloggen=)
Her har jeg scrappet noen bilder av mellomste som synes det er kjempekjekt å gjøre seg til for tiden, jeg kunne spist henne opp. Elsker den alderen hun er i nå, men temperamentet sitt kunne hun gjerne lagt igjen i barnehagen *hihi*

onsdag 3. november 2010

Scrappehuset~bruk søm "Fotogen"

Ja, da har jeg endelig slengt meg med på en ny utfordring hos scrappehuset, synes utfordringen var tiltalende så da er det vel bare til å hoppe i det=)

På søndag skulle jeg ta noen fine bilder til takkekort (dåp) og da tok jeg like godt noen "naken" bilder i samme slengen.

Jeg ser at teksten ikke kommer frem, men det er ikke lett med den tekstmaskinen som jeg har. Det står ihvertfall: Du er et lite sjarmtroll og vi er uendelig glad i deg, du er siste gren på stammen.

Her er mitt bidrag, en svært fotogen liten kar=)


Synes ikke det er så lett å forklare hvordan man har løst oppgaven, men jeg ville at sømmen skulle henge sammen med prosjektet. Så da tegnet jeg opp halvsirkler med passeren og sydde med symaskinen min der jeg synes det passet inn=)

mandag 1. november 2010

So cute # 15 "it's a mans world" "My man"

Nok en oppgave er ute inne hos oss i TJSC

It`s a mans worldVi vil at du skal lage noe til/om en gutt eller mann. Enten du lager LO, kort eller noe alternativt, så skal det ha referanse til manne-verden.

Jeg valgte å scrappe et nydelig bilde tatt av minsten under dåpen forrige søndag, han er virkelig "My man":)


Et lite close-up:)