lørdag 25. juni 2011

So Cute Sketch 6 "Smile, adorable little princess"

Da var det nok en gang tid for å presentere en skisse inne hos TJSC, jeg har tatt utgangspunkt i noen "gamle" bilder av Mariell. Hun var vel rundt 6-7 mnd her tipper jeg. Vi i teamet har fått et kit fra Cocoa Daisy til å kose oss med, så her er altså min løsning på skissen=)

onsdag 22. juni 2011

Sommerspesial med Sreppa Torill=) TJSC "Er dette mannebrus?"

Beklager at jeg har oppdatert bloggen så sent, skjer fryktelig mye her om dagene.

Men bedre sent enn aldri har jeg hørt.

Vi i TJSC er så heldig, at Torill (Screppa) har takket ja, til å holde en sommerspesial for oss. Hun ønsker å se et sommerprosjekt med mist ett jordbær på.

Jeg har valgt å scrappe noen bilder av eldstemann tatt på familietreff for noen helger siden. Han fikk barnechampagne med jordbær oppi, og var svært bekymret for om dette var mannebrus, hehe.

onsdag 15. juni 2011

She's So Cute # 13 ~Fredfull/Perfekt~

Vi har besøk av den utrolig dyktige A.R.K (Aud R) inne hos oss i TJSC. Hun utfordrer oss og leserne våre i å benytte rester. Under ser dere min løsning på oppgaven.

Bildet er av frøkna når hun var ganske så fersk i verden, her er vi fortsatt på barselhotellet. Jeg har benyttet en eldgammel rub-on ramme, emballasje og andre småting.

lørdag 4. juni 2011

CasaPapiralong for Juni/Juli

Oppgaven for Juni/Juli lyder som følger:

I og med at det er ferietid snart slår vi sammen juni og juli, og i sommermånedene skal dere få kose dere med fargene gul og oransje. Men ingen CASA-oppgave uten en liten vri.. I tillegg til fargene (og ja, dere kan ha andre farger i tillegg til gult og oransje!), vil vi se masse journaling!! Og med masse mener vi minimim 100 ord!

Jeg har valgt å scrappe noen bilder av meg selv og tankene rundt det å være mamma=)


onsdag 1. juni 2011

So Cute Colors 6 "Sofie"

Det er offisielt sommer (Ihvertfall sier datoen det). Men vi i TJSC tar ikke ferie, det er duket for So Cute Colors igjen, denne gang vil vi at dere skal la dere inspirere av bildet under (bruk fargene lilla og grått på prosjektet deres)

Jeg har denne gang valgt å scrappe en LO med bildet av en venninne sin nyfødte datter, Sofie. Meningen var å kjøpe en ramme til denne, slik at hun kunne få den, men min utrolig yndige og søte datter, som ALDRI gjør noe galt, *knis* har fått tak i kulepenn og rablet over store deler av LO'en *snufs* (har valgt å forstyrre bildet og informasjon litt, siden dette ikke er mitt barn)