mandag 30. januar 2012

SH-Hverdag "ADHD?"

Jeg må innrømme at jeg var litt i tvil når det gjaldt denne oppgaven, ikke fordi at jeg ikke har mye å velge mellom når det kommer til en vanlig hverdag, men fordi det var akkurat dette temaet jeg følte jeg trengte å få ned på papiret. Dere som har barn som har en diagnose, eller som har barn som er under utredning skjønner nok hva jeg mener. 

Jeg har bevisst scrappet med ett virvar av farger, dette fordi....at barn med ADHD ofte har et kaos inni hodet/kroppen. Nå er vår sønn under utredning, så jeg kan ikke si med sikkerhet at han har denne diagnosen, men sannsynligheten er stor.

For å sette et punktum, har jeg bevisst lagt inn ett gullhjertet, for det er virkelig noe min eldste gutt har.tirsdag 24. januar 2012

Se hun scrapper!!!!

Ja, tittel på dette innlegget er virkelig på sin plass.

Er mye som har skjedd, blandt annet har jeg trukket meg fra "That's just so cute" sitt DT. Jeg har hatt fullstendig mangel på energi og vært skikkelig trett, nå ser det imidlertid ut til at det skal ordne seg, jeg har nemlig fått påvist B12 mangel. Så nå krysser jeg fingrene for at det er injeksjoner av dette som skal gjøre meg til et menneske igjen=)

Men nok om det.

Jeg har endelig fått scrappet igjen, meldte meg på papiralongen hos Casa i år igjen. Utrolig kjekt å ha noe å se frem til hver mnd. Så dette er altså min løsning på Januar utfordringen<3


Bildet er av eldstemann som, forståelig nok, holder seg godt fast i pappas hånd første skoledag.