tirsdag 1. september 2009

Flink Jente (TJSC "Pretty in pink" # 1)

Da var vår første utfordring ute og den lyder som følger:

Her står du fritt til å tolke oppgaven som du vil. Et rosa kort, en rosa LO, eller hva med en liten gaveeske? Eller kanskje du hater rosa og vil lage en ironisk vri på oppgaven? Du står fritt til å la kreativiteten blomstre, og jeg håper du vil være med på leken=)

Her er mitt DT bidrag for denne gang, en side med min yngste datter, Mariell. Har benyttet krepp papir rundt blomsten i midten (laget på kurs med Marianne Hope spesielt til denne utfordringen, en ufattelig gøy teknikk som bør prøves)


7 kommentarer:

lizzza sa...

Så lekker denne var :D
Likte de knappene og måten du har teksten på :D

Sivic sa...

Stilig med den krepp papir blomsten : )

Gunn-Elin sa...

Så fin. igger ideen og oppsettet. Kanskje jeg kan stjele den en gang?

Daniel Askeland sa...

WOW!

Først må jeg bare takke for de fine ordene du la igjen i bloggen min. :P

Jeg må også si at jeg er mektig imponert over scrappesidene, hvis noen av mine framtidige scrappesider kan inneholde elementer som ligner på dine, så er det for at dette var utrolig inspirerende!

Likte hvor godt scrappesidene dine var en blanding mellom røft og elegant, og hvordan du mestrer å "klæsje" på maling i flotte bakgrunner og spraye med glimmer mist på en så utrolig flott måte!

Mvh

dan!el

Daniel Askeland sa...

Ps. Legger deg til i listen min, her vil jeg flere ganger!

Cathrine sa...

Utrolig flott :) Du lager veldig mye fint altså! Hilsen Cathrine

Bente sa...

Hei på deg:) Takk for sist. Koselig å være sammen med deg på kurs forrige helg.LO`ene du lagde ble superfine. Håper vi sees snart igjen. Klem Bente:)