søndag 13. mars 2011

CASApapiralong Jan,Feb & Mar

Inne på CasaKreativ har de en utfordring gående som heter CasaPapiralong, den har en varighet ut året, en ny oppgave hver mnd. Her får dere se mine bidrag til Januar, Februar og Mars=)

Oppgaven for Januar lyder:

Vi i CASAkreativ har denne måneden vært veldig så heldig å bli sponset med masse lekre tinger fra det lille landhandleriet her i Norge - de som har enerett på blant annet den uberkuule Washi / Japansk Dekortapen - så vi tenkte da at månedens oppgave skal være å lage et eller annet som er papirholdig og som inneholder et eller annet hvor tape i en eller annen fasong er brukt.

Oppgaven for Februar lyder:


Ny måned og ny oppgave til dere og denne gangen skal dere bruke mist, maling eller distress eller noe som ligner på dette.
Dere kan ha med stempler og disse kan selvfølgelig være farget på et eller annet vis, MEN det blir i tillegg til mist/maling/distress!


Oppgaven for Mars lyder:


Ny måned og ny oppgave til dere! Denne gangen skal dere bruke tekstiler på prosjektene deres! Bånd og hyssing/tråd gjelder ikke som tekstil, men dere kan selvsagt ha dette i tillegg. Vi vil se stoffbiter - gasbind, bomull, lerret, strie.. her er det fritt fram!


4 kommentarer:

pia iris sa...

3 flotte LOer, digger stilen din.
eller skal jeg heller si at jeg digger mangfoldet ditt.
alt du lager har noe spennende i seg.
ha en flott uke. klem pia

Elisa sa...

Så friske fargar på alt sammen, veldig fint! Hyggelig at du vil vere med på utlodning hos meg, takk skal du ha!

tangent sa...

Å så herlige LOer. Liker veldig godt det friske, fargeglade uttrykket på disse.

UlrikaT sa...

Wow, så kule LOer! Herligt fargerike og så fine oppsett. jeg liker spesiellt den siste med de stilige tygremserne!
Klem/
Ulrika