fredag 25. mars 2011

So Cute Sketch 3 "Tæne tu?"

Da er det tid for månedens skisseutfordring inne hos TJSC, denne har Camilla (som vanlig) laget, en utrolig kul skisse, som man bare ikke kan unngå, å bli inspirert av=)



Jeg har valgt å scrappe en LO av mellomste trollet i flokken, jenta mi på 2 år. Hun er blitt utrolig flink til å snakke, så her tegner hun og lurer på om ikke mammaen kan tegne en ku=)



Men så til noen utrolig triste nyheter


Etter lang tids overveielse for og imot har noen av jentene i designteamet bestemt seg for å la nye krefter slippe til.
Personlige årsaker gjør at vi - Anja, Asil, Camilla og Line - har stilt våre plasser til disposisjon for nye DT'er. Vi har hatt en helt fantastisk tid i TJSC - kreativt, sosialt, morsomt og utfordrende. Det har vært en drøm å se bloggen vokse seg stor og få æren av å velge vinnere blant de fantastiske bidragene vi har fått fra dere - alltid like gøy

Dere skal vite at det ikke er med lett hjerte vi takker for oss! Vi kommer til å savne DT-jentene og bloggen, men kanskje kan vi nå delta på utfordringene her istedet for å være med på å utforme dem? Som en liten ekstra takk ønsker vi å gjøre litt stas på dere deltakerne også! Alle som deltar i utfordringene hos TJSC i april er med i trekningen av RAKer fra oss som nå går ut av bloggen! Vi trekker hver vår vinner 1. mai, og vi håper vi får ekstra mange bidrag nå i april!


Ta en titt i bloggen vår for å se hva dere kan vinne

Jeg har blitt utrolig glad i dere og ønsker dere masse lykke til videre hvor enn dere måtte vandre. Jeg håper og tror at vi fortsatt vil holde kontakten. STOR klem fra meg=)

Ingen kommentarer: